AJTÓ ABLAK CSERE, BEÉPÍTÉS

Ha ablakcsere előtt áll, és olyan csapatot keres, amelyik kedvező áron szabadítja meg régi, elavult nyílászáróitól, és tesz a helyükre minőségi darabokat, akkor nem kell tovább kutatnia. A Soul Home & Living a téma avatott szakértője.

Miért fontos az ablakcsere?

Az ablakok beépítésére számos ok adódhat. Új ház építésénél például a nyílászárók megfelelő kiválasztása és beépítése hang- és hőszigetelést biztosít az épületnek. Ez pedig költséghatékonyabb fűtéshez vezethet. Felújításnál, házbővítésnél is szükség lehet a már régi, elhasználódott ablakok lecserélésére. A megfelelő illeszkedések miatt az ablak- és ajtócseréket érdemes tokkal együtt végezni, különös tekintettel a bejárati ajtókra. Itt ugyanis elengedhetetlen a megfelelő szigetelés. A nyílászárók csak megfelelő beépítés mellett válnak teljes értékűvé, egy rosszul beszerelt ajtó, ablak javítása a későbbiekben komoly anyagi vonzattal jár. Az ablakok cseréjével szoros kapcsolatban vannak az ablakokra felkerülő árnyékolók is. (redőnyök, reluxák, bővebben erről itt olvashat.)

A hőszigetelés és az uniós szabványok az ablak beépítés során

Nem lehet eléggé hangsúlyozni, mennyire fontos, hogy otthonunk megfelelő hőszigetelést kapjon. Ahhoz, hogy a meleg az épületen belül maradjon, fontos a falak és a tető szigetelése. Legalább ennyire lényegesek azonban a megfelelő nyílászárók is. A régi, rosszul záró ablakokon keresztül rengeteg hő távozik az épületből, a réseken át pedig eltűnik a meleg. A jó nyílászárók azért fontosak, mert szakszerű beépítés után megakadályozzák ezt a folyamatot, és hangszigetelésre is alkalmasak. Ha valaki hosszú távra tervez, akkor nem tekinthet el ezektől a szempontoktól a saját otthonában. Jó ablakost találni azonban nem könnyű. Egy ilyen művelet ugyanis rendkívül bonyolult, és számos buktatója lehet. Cégünk csak olyan nyílászárókat ajánl ügyfeleinek, amelyek minden uniós kritériumnak megfelelnek, átestek valamennyi szükséges minőségellenőrzésen, hivatalos szabványokkal rendelkeznek. Vállaljuk ezek beszerelését rövid határidővel. Nemcsak magánházakba, hanem társasházakba, irodákba, ipari létesítményekbe is tudjuk vállalni a kompletten a nyílászáró cseréket.

Cégünk magas minőségben, gyorsan és precízen végzi el az ablakcserét mindenhol, maga után rendet és tisztaságot hagyva. A régi nyílászárókat elszállítjuk, az újakat garantáljuk!Kérje ajánlatunkat most! Nem fog csalódni!