Burkolás Budapesten és Pest megyében

A burkoló munkája az egyik leglátványosabb, számtalan minta, szín és forma megalkotása lehetséges a burkolás kivitelezés során. Azt is bevallhatjuk, hogy az egyik kedvenc feladatunk, hiszen lenyűgöző eredmények születnek a kezeink között.

Burkolás, és ami alatta van

Hogyan zajlik a burkolás? Ha új építésű, vagy felújított lakásban kell csempézni, esetleg járólapot lerakni, a falak találkozása derékszögű, felületük egyenletes, akkor gyorsan tudunk haladni. Ha azonban a régi burkolat lebontása az első lépés, akkor szükség lehet a felület, vagy az aljzat kiegyenlítésére. Anyaguk, színük, felületük, kopásállóságuk, méretük szerint különböző burkolatokat különböztetünk meg.

Vegyük sorra, hogy mik is az ezek között lévő különbségek, mi az eltérés a hidegburkolás és a melegburkolás között. A hidegburkolás hétköznapi elnevezése többek között a csempézés, a járólap lerakása, esetleg a térkövezés. Ezen belül is ezerféle feladatot különböztetünk meg, ezek inkább nagyobb gyűjtőfogalmak.

Mit takar a hideg burkolás és éppen mit jelent a melegburkolás?

A melegburkolás még a hidegnél is összetettebb, változatosabb feladatkör. Ide tartozik a különféle padlók lerakása. Többek között a laminált padló, a linóleum, a vinyl, a pvc, de a padlószőnyeg is. Külön kategóriaként már feltüntettük a parkettázást, de ez a munkafolyamat is a melegburkolás kategóriájába esik. Legyen szó hideg, esetleg melegburkolásról, a Soul Home & Living csapata a legjobb szakemberekkel végzi el az adott feladatot.

A hidegburkolás típusai közül leggyakrabban a csempézést rendelik meg ügyfeleink. Hasonló munka a járólapozás: előbbi inkább a falra, utóbbi pedig a padlóra kerül. Mindkettőt alapos előkészítőmunka előzi meg, például a régi burkolat leverése, alapozás, felületkiegyenlítés vagy éppen a padlózat cseréje. Csapatunk ezt komplexen kezeli, az első lépéstől, azaz a tervezéstől az utolsóig, azaz a takarításig számíthat szakértelmünkre.

Minden burkolással kapcsolatos munkánkra egyéves garanciát vállalunk, keresse csapatunkat, ha látványos eredményre, megbízható munkára van szüksége!Kérje ajánlatunkat most! Nem fog csalódni!