Festő, szobafestés-mázolás

Tapasztalt festők alkotják csapatunkat, cégünk elsősorban ezen a területen vállalt megbízásokat, ezt az alapot fejlesztettük tovább az egyéb szakterületek mestereivel! Kiváló szobafestő mázoló csapatunkkal vállaljuk a kisebb, lakossági megbízásokat és az összetettebb, társasházi munkákat, irodák kifestését is.

Lakás, társasház és iroda festés

Mállik, pereg? Omlik, reped? Egyszerűen csak unja a régi színeket? Most költözik használt otthonba, ezért szükséges egy tisztasági festés, de előtte néhány négyzetmétert ki kellene glettelni? Esetleg éppen építkezik, és megbízható festő brigádot keres a mázolási munkálatokra? Számtalan oka lehet annak, ha valaki ki szeretné festetni otthonát, vagy annak csak egy részét. A Soul Home & Living egyik fontos területe a lakosság körében felmerülő megbízások elvégzése.

A nagyobb munkák is a specialitásaink közé tartoznak, így az összetettebb társasházi feladatok miatt is kereshet bennünket! Megfelelő számú szakemberekből álló csapatunknak nem jelent gondot a nagyobb irodaházak kifestése sem.

Otthonának újjá varázslása

Meggyőződésünk, hogy szobafestés esetében nem elég a szakmai tudás és a tapasztalat ahhoz, hogy a végeredmény tökéletes legyen. Szerintünk egy jó nagy adag kreativitást is a festékesvödörbe kell keverni! Mi a színek harmóniájára és az anyagok minőségére is figyelmet szentelünk, így valóban személyessé varázsoljuk otthonát. Munkánkat szükség esetén lakberendező segíti.

A munkafolyamat ott kezdődik, hogy ha a lakás lakott, mind a burkolatot, mind a bútorokat letakarjuk az ehhez szükséges fóliákkal/papírokkal. Ha el kell távolítani tapétát, vagy korábbi rétegeket, a munkát a felület kaparásával kezdjük. Ezt alapozzuk, majd a megrendelői igénye szerint egyszer, kétszer, vagy akár háromszor gletteljük és csiszoljuk. Ez után kezdhetjük el a megálmodott színekkel a leglátványosabb munkafolyamatot, a festést.

Akkor tekintjük elvégzettnek a munkát, ha eltakarítottunk magunk után, és elszállítottuk a szemetet is. Pontos árajánlatot helyszíni felmérés után tudunk adni, és ekkor mondjuk el azt is, hogy véleményünk szerint milyen munkafolyamatokra van szükség, hogy elérjük a kívánt eredményt.

Áraink a tájékozódást segítik, pontos ajánlatot helyszíni felmérés után tudunk adni.

A festés-mázolás a szakterületünk, munkánkra egy éves garanciát vállalunk, hogy Ön teljes biztonságban érezze magát. A Soul Home & Living csapatának tagjai hosszú évek rutinjával nyújtják azt az igényes munkát ügyfeleik számára, amit saját otthonukban is elvárnának.Kérje ajánlatunkat most! Nem fog csalódni!