GIPSZKARTONOZÁS, GIPSZKARTON SZERELŐ

TMiért számít a Soul Home & Living gipszkarton szerelő csapata számára az egyik kedvenc munkának a gipszkartonozás? Mire jó egyáltalán ez az építőiparban nem túl régen népszerűvé vált módszer? Keresse szakembereinket, hogy megmutassuk, milyen területeken használható hatékonyan ez a megoldás.

Mire jó a gipszkartonozás?

A gipszkartonozás népszerű és hatékony művelet, hiszen könnyedén oszthatja fel otthonát kisebb terekre, kőműves bevonása nélkül. Térelválasztó és hangszigetelő funkciója is lehet, de használják a módszert a belsőépítészetben is. Boltíveket hozhatunk létre, elrejthetünk vele lámpákat, kábeleket, de ezeken kívül is számos felhasználási módja létezik.

A gipszkarton hatékonyabb és gyorsabb, nem utolsó sorban pedig olcsóbb megoldás, mint a falazás. Egyszerűbb kivitelezni, mint egy vadi új tetőszerkezetet, és szebb eredményt lehet vele elérni, mint egy vakolással. Álmennyezet? Nem tudunk jobb megoldást a gipszkartonnál. Ezzel csökkenthetők a fűtés költségei, könnyedén eltakarhatók vele a mennyezethibák, a kikandikáló vezetékek. Ideális megoldás spotlámpák telepítésére is. Ilyenkor ugyanis nem direktben a falra fúrjuk a lapokat, hanem egy profilra vagy faszerkezetre csavarozzuk azokat.

Gipszkarton szerelő Budapesten és Pest megyében

A gipszkarton rendszereket különböző módon építhetjük fel.

a, Gipszkarton válaszfal: A hagyományos válaszfalnál jóval olcsóbb, nincs száradási, kötési idő, így a fal felhúzásakor időt és pénzt takaríthatunk meg. Jó megoldás, ha épületgépészetet, elektromos vezetékeket, szerelvényeket szeretnénk eltakarni.

b, Gipszkarton előtétfal: Ha fűtött helységed hideg, amit a külső fal hűt, és ezt szeretnénk belülről szigetelni, kiváló megoldás. Utólagos gépészeti munkák, szerelvények eltakarására is jó megoldás. Ha régi, belső fal vakolata omlik már, és szeretnénk elkerülni ennek a javítását nagy munkával, korszerűsítheted egy új gipszkarton előtétfal felhúzásával.

c, Gipszkarton álmennyezet: Eredeti mennyezeted magasságát tetszőlegesen változtathatod álmennyezet segítségével, ezzel csökkentheted azt a légköbmétert, amit hűteni vagy fűteni szeretnél. Dekorációs céllal is használható, rejtett világítást, vagy hangulatvilágítást alakíthatsz ki ezzel az izgalmas mennyezettel.

d, Gipszkarton, tetőtér beépítés: Növelheted lakótered tartalmát, padlástérből, tetőtérből kialakíthatsz plusz lakóteret. A tetőtér beépítés megvalósítható gipszkartonnal léc vázzal vagy gipszkarton profil vázzal; választhatunk szálas hőszigetelést, használhatunk párazáró vagy páraáteresztő fóliákat.

e, Gipszkarton száraz vakolás: A legegyszerűbb megoldás vakolatlan tégla, ytong felületének esztétikus borítására. A gipszkartonnal vakolás lényegesen rövidebb idő alatt készíthető el, mint bármilyen cement alapvakolat.

Ha az Ön számára is lényeges, hogy alig veszítsen a térből, ha egy olcsó és szép építészeti megoldásban gondolkodik, akkor forduljon hozzánk bizalommal!Kérje ajánlatunkat most! Nem fog csalódni!