TAPÉTÁZÁS, STUKKÓZÁS, TAPÉTA FELRAKÁS

A falak és a láthatatlan felületek, például az ablakkeretek vagy éppen a csövek festése mellett tapéta- és stukkódíszítéssel alakíthatjuk még jobbá egy szoba hangulatát. Keresse a Soul Home & Living csapatát, ha minőségi megoldást szeretne.

Minden, ami tapéta

MA tapéta felrakás jóval többet jelent annál, mint hogy valaki kiválaszt egy mintát és csíkokban felteszi a falra. Számtalan lehetőség adódik, ha valaki ezt a megoldást választja. Az egyszínű tapétáktól a különböző mintájú, vegyes színezetű variációkig minden szebbé, egyedivé tehet bármilyen otthon. Érdemes kipróbálni a függőlegest vízszintesre cserélni, de ennek fordítottja is jól mutathat egy otthonban.

Az újdonság szerintünk mindig örömet okoz, és nem szabad félni kipróbálni valamilyen szokatlan megoldást. Persze az, aki hagyományosabb dizájnra vágyik, szintén bátran vágjon bele a tapétázásba.

Az, hogy ki melyik mellett határozza el magát, tulajdonképpen mindegy. A fontos az, hogy ehhez megfelelő kivitelezőcsapatot találjon. Egyedül, szakember nélkül nekivágni szerintünk már jóval több, mint egy izgalmas újdonságot kipróbálni. Kiválasztani a megfelelő márkát, kimérni a kellő mennyiséget, megismerni a különböző jelöléseket – ezek a döntések bizony szakembert igényelnek.

A Soul Home & Living csapata csupa szakemberekből áll, akiknek a tapétázás rutinmunka. Ami egy „csináld magad” felújítónak hetekig tart, és időt, energiát nem spórolva igyekszik befejezni valahogy a munkát, az nekünk ennek töredéke alatt megvan.

A rejtélyes stukkózás

Az olyan apró beavatkozások, mint egy elegáns tapéta a legkisebb szobában, vagy stukkó a frissességet sugárzó fürdőben, olyan optikai finomhangolást jelentenek, amikre sokszor nem is gondolnak megrendelőink. Szakembereink azon dolgoznak, hogy az Ön ízlése tükröződjön a tapétázás és a stukkózás során is.

De mit is jelent pontosan a stukkózás? Olasz eredetű szó, amely az épületek külső vagy belső felületének díszítésére szolgáló megoldást jelenti. Egyszerre biztosíthatja azt a célt, hogy egy-egy mutatósabb részt kiemeljünk vele, de arra is jó lehet, hogy elfedjünk vele valamit. Például csöveket, vezetékeket, helyrehozhatatlan hibákat. Korábban gipsz, homok, mészpor volt az alapja, ma már egy speciális polisztirol anyag a jellemző rá. Ez egy jóval szebb és tartósabb megoldás, mint a korábbi, szinte elavultnak számító módszerek.

Ha tehát tapétázás vagy stukkózás a feladat, akkor azt javasoljuk, ne vágjon bele egyedül, forduljon szakemberhez!Kérje ajánlatunkat most! Nem fog csalódni!