PARKETTÁZÁS, PARKETTA LERAKÁS ÉS FELÚJÍTÁS

Ma már annyi típus jelent meg az üzletekben, hogy a parketta kiválasztása sem egyszerű feladat, és akkor még nem beszéltünk a lerakásáról. A parkettázás különböző technikákat igényel, amiket érdemes szakemberre bízni.

A parketta lerakás szakembert kíván

A parketta lerakás olyan szakmunka, aminél fontos, hogy olyan ember végezze el, aki rutinosan mozog a váratlan helyzetek megoldásában is. A Soul Home & Living munkatársai ilyenek. Kollégáinkra a kezdetektől fogva számíthat, segítenek kiválasztani az Ön otthonába passzoló típust. A parketta beszerzését, annak lerakását, és természetesen a takarítást is vállaljuk. A laminált parkettától a hagyományos parketta lerakásáig, illetve csiszolásáig mindenben tudunk segíteni Önnek. Munkánkra egyéves garanciát vállalunk.

AHogyan fogunk hozzá a parkettázáshoz? Mint minden szakmunkánál, ennél is nagyon fontos a megfelelő előkészítés. Legyen szó teljes cseréről, csiszolásról vagy éppen aljzatkiegyenlítő munkáról, ez mindegyik feladatra érvényes. Mi többek között alaposan ellenőrizzük, hogy a padló elrendezése megfelelően sikerült-e. Azt tudta például, hogy legyen szó parkettáról vagy laminált lapokról, azoknak legalább 48 órát kell, hogy eltöltsenek egy adott helyiségben, mielőtt lerakjuk őket? Így tudják ugyanis átvenni a helyiség hőmérsékletét, így válnak ideális felületté.

Milyen a jó parkettatulajdonos?

Nálunk alapszabály, hogy nem hagyunk veszni egyetlen parkettát sem! Szerintünk legalábbis még annak is kell esélyt adni, amelyik első ránézésre inkább a bontandó, majd eldobandó kategóriába sorolható. A többszörös csiszolás, a hézagmentesítés, az alapos lakkozás és olajozás csodákra képes. Azt nem állítjuk, hogy nincsenek reménytelen esetek, de nálunk fontos, hogy megóvjuk a régit, esélyt adjunk a múltnak.

Miért szeretjük annyira a parkettát? Azért, mert akár 50 éves időtávlattal is kalkulálhatunk, a minőségi megoldás addig biztosan kitart. Örök divat, mindenhol jól mutat, és gyakorlatilag mindenhez passzol.

Azt azonban tudni kell róla, hogy csak akkor marad ennyire tartós, ha megfelelően karbantartjuk. Ezért fontos olykor megcsiszolni, lakkot vinni rá, azaz alapos ápolással szinten tartani. Szakembereink ebben a feladatban is szívesen segítenek, de akár szaktanáccsal, a megfelelő szerek kiválasztásával is támogatják a parkettatulajdonost.

Parkettázás? Most már Ön is tudja, hogy miért érdemes szakemberhez fordulnia, ha erre a szolgáltatásra van szüksége.Kérje ajánlatunkat most! Nem fog csalódni!