Inkább telefonálna?
+36 70 633 7245
info@soulhome.hu
Bezárás
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Árnyékolóink új dimenzióba

emelik a komfort és a stílus

fogalmát

Árnyékolástechnikai termékeket gyártunk, saját tervezésű profilokkal, gondosan kiválasztott, magas minőségű alapanyagokból. Okosotthon megoldásaink a legmodernebb automatizálási rendszereket használják a maximális kényelem érdekében.

Lefedjük az árnyékolástechnika minden szegmensét,

a tervezéstől kezdve a gyártáson át a beépítésig

Lefedjük az árnyékolástechnika minden szegmensét, a tervezéstől kezdve a gyártáson át a beépítésig

BEMUTATKOZÁS

A SoulHome

filozófiája

Minőségi és időtálló árnyékolástechnikai termékeinkkel meghitt nyugalmat és tökéletes fényviszonyokat biztosítunk otthonában, miközben megvédjük azt a kíváncsi tekintetek elől. Azért dolgozunk nap mint nap, hogy igazán élhető tereket teremtsünk. Komplex szolgáltatásunk lefedi az árnyékolástechnika minden szegmensét, így Önnek csupán annyi a dolga, hogy akár egyetlen gombnyomással kedve szerint szabályozza otthonában a nap fényét.

Árnyékolástechnika

Tervezés, gyártás és kivitelezés:

egy kézben minden, ami

árnyékolástechnika

Egyenesen a gyártótól

Nálunk a széles választék

gyorsasággal párosul.

Termékeink saját gyártósorainkon készülnek több évtizedes szakmai tapasztalattal. Mivel ügyfeleink tőlünk, vagyis közvetlenül a gyártótól rendelnek, ezért kiváló ár-érték aránnyal, egyedi igények szerint, pontos méretekre legyártva, rövid átfutási idővel és óriási színválasztékban tudjuk teljesíteni a megrendeléseket.

Minőségi kivitelezés

Profi beépítő csapat

nagy szakértelemmel

A megrendelést követően transzparensen kommunikáljuk a szerelés időpontját és menetét, amihez szigorúan tartjuk magunkat. Képzett szakembereink nem csak a felmérésben, de a kivitelezésben is nagyon precízek, a beépítés során fokozottan ügyelnek a lakás és a környezet tisztaságára.

Okosotthon automatizálás

Innovatív megoldások a

modern otthonokért

Kizárólag az okosotthon-technológia élvonalába tartozó termékekkel dolgozunk, többek között a nagy múltú Somfy gyárral együttműködve. Árnyékolóinkat a leginnovatívabb, okosotthon-kompatibilis elektronikai megoldásokkal is fel tudjuk szerelni, amire 5 év gyártói garanciát vállalunk.

Innováció

Prémium minőségű árnyékolástechnikai termékeinket

a modern dizájn és az időtállóság jegyében gyártjuk

Prémium minőségű árnyékolástechnikai termékeinket a modern dizájn és az időtállóság jegyében gyártjuk