Inkább telefonálna?
+36 70 633 7245
info@soulhome.hu
Bezárás
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Bioklimatikus pergolák

A beltér komfortja,

kint a szabadban

Bevezető

Szeressen bele a

kertben töltött időbe

A SoulHome bioklimatikus pergolái összekapcsolják a természet közelségét otthona kényelmével. Komfortos és sokoldalúan használható teret hoznak létre kertjében, így varázsolják tökéletes helyszínné, legyen szó meghitt családi pihenésről vagy önfeledt szórakozásról.

Rövid gyártási idő

A “közvetlenül a gyártótól” kiírás nálunk nem csak reklámfogás: pergoláját saját üzemünkben már 3 héten belül legyártjuk

Professzionális kivitelezés

Sokéves tapasztalattal rendelkező rutinos szakembereink igényes munkát végeznek a tervezéstől az összeszerelésig

Életre szóló árnyékolás

A csúcskategóriás anyaghasználatnak és az innovatív fejlesztéseknek köszönhetően termékeink időtállóak és strapabíróak

Otthona új kedvenc helyszíne

Időtálló és modern formatervezés,

ami új dimenzióba emeli otthonát.

Gyártástól szerelésig akár 3 héten belül

Bevezető

Legyen a kertben töltött

idő a nap legjobb része

Finoman szabályozható lamellák

Ideális fényviszonyok,

kellemes légáramlás

A 0-135 fokban dönthető lamellákkal tetszés szerint szabályozhatjuk teraszunkon a direkt vagy szórt fény beáramlását, valamint a légmozgás mennyiségét és irányát.

Modern formatervezés

Luxus életérzés,

funkcionalista

kényelem

Letisztult vonalvezetésű pergoláink a minimál stílust képviselik, így könnyen a környezetbe illeszthetők, miközben az idilli nyugalom szigeteként biztosítják a ház-kert kapcsolatot.

Strapabíró kialakítás

Strapabíró szerkezet,

elragadó megjelenés

A csúcskategóriás alapanyagokból gyártott, professzionális felületkezeléssel ellátott pergolák évtizedeken át ellenállnak az erős széllökéseknek, esőnek, hónak vagy a napsugárzásnak.

Vezérlés gombnyomásra,

vagy teljesen automatán

A pergolával fedett teraszon kényelmünket és pihenésünket a motorral mozgatható lamellák és a beépített nap-szél-eső szenzorok teszik teljessé, időjárástól függetlenül.

Szélérzékelő
Távvezérlés
FÉNY érzékelő
ESŐ érzékelő
Teljes komfortérzet

Zipscreen oldalárnyékolók

A kiemelkedő szélállóságú zip textil ponyvák lehúzott állapotban védenek a rovarok ellen, és hatékonyan teremtik meg az optimális kényelmet még tűző nap esetén is.

Távolról is működtethető

Okosárnyékolás a teraszon

Élvezze a pihentető és mindig tökéletesen beeső fényugarakat, amit akár automatikus napkövető funkcióval, akár manuálisan mobiltelefonjával is beállíthat.

Zipscreen oldalárnyékolók

A kiemelkedő szélállóságú zip textil ponyvák lehúzott állapotban védenek a rovarok ellen, és hatékonyan teremtik meg az optimális kényelmet még tűző nap esetén is.

Okosárnyékolás a teraszon

GARANCIA

Egyedülálló 5 év

garancia, a megtérülő

befektetés biztosítéka

Több évtizedes szakmai tapasztalattal a hátunk mögött termékeinket magunk tervezzük meg és gyártjuk le saját üzemünkben, a legnagyobb körültekintéssel, így ügyfeleink közvetítők bevonása nélkül, közvetlenül tőlünk, a gyártótól vásárolhatnak.

Gyártóként pedig minden termékünkre a szokásos 3 éven túl további 2 év extra garanciát vállalunk.

Termékeink különösen hosszú élettartamának kulcsa a magas minőségű anyaghasználatban és a teherbíró profilkialakításban, valamint a speciális poliuretán-poliamid lakkozásban rejlik.

Képzett szerelőgárdánk precíz munkavégzésének köszönhetően az általunk beépített árnyékolók hosszú évtizedeken át megbízhatóan működnek.

VÉLEMÉNYEK RÓLUNK

Ügyfeleink, akik már élvezik

a pihentető árnyékot

„Motoros redőnyöket telepítettek nálam az egész házra. A tervezési folyamat az ajánlatadás és a kapcsolattartás is könnyen, gördülékenyen ment. Határidőre készen lettek a munkával. Újra őket választanám.”
Erdőssy János
„Megbízható cég. Az árazásuk transzparens. Nem voltak rejtett költségek. Elégedett vagyok a szolgáltatásukkal.”
Winkler István
„Fontos volt, hogy olyan szolgáltatót találjunk, akik tanácsokkal is tudnak segíteni minket, mert nem mozogtunk otthonosan az árnyékolók világában. Több alternaívát is felvázoltak, átbeszéltek velünk és így sikerült együtt a legoptimálisabb döntéseket meghoznunk.”
Nagy Imre
„Időben érkeztek, a szerelők gyorsan és tisztán dolgoztak. A munkájuk után is rendet hagytak. A szerelés alatt felmerülő problémák megoldásában rugalmasak voltak. Egy kedves és hozzáértő csapatot ismertem meg.”
Érsek Péter
„Szépen dolgoztak, az apró részleteket is kidolgozták. Minden a helyére került. Igazán elegáns lett az otthonunk.”
Gyánó Endre
„Olyan céget keresünk, akik a mai technikákkal okosotthon rendszerekkel is foglalkoznak. Teljes mértékben számíthattunk rájuk az „okos” megoldásokban.”
Fülöp Nóra Lilla